JAKOŚĆ I IDENTYFIKOWALNOŚĆ

Jakość i identyfikowalność

 

Oprócz bezpieczeństwa i jakości coraz większe znaczenie w produkcji żywności ma identyfikowalność składników. Wszystkie przedsiębiorstwa Interovo Egg Group spełniają najwyższe standardy jakości. Ponadto wszystkie przedsiębiorstwa oferują taką samą jakość podstawową, dzięki czemu w nagłych wypadkach są w stanie zaopatrywać wzajemnie swoich klientów, by nie odczuli oni skutków danego zdarzenia. Wszystkie przedsiębiorstwa mają własne laboratorium wewnętrzne, gdzie wszystkie produkty są sprawdzane przed dostawą do klienta.


Na potrzeby identyfikowalności produktów wszystkie przedsiębiorstwa stosują system EggTraceBase®. System EggTraceBase® jest już od lat stosowany w firmach Interovo Egg Group. Dzięki integracji ogniw w łańcuchu produkcyjnym zarówno przedsiębiorstwa, jak i klienci mają zawsze gwarancję bezpiecznego i identyfikowalnego produktu.